×
Home Nieuws Livescore

Bayer Leverkusen sluit deal met Spaanse middenvelder Garcia

Bayer Leverkusen sluit deal met Spaanse middenvelder Garcia
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 09:56 uur

Bayer Leverkusen staat op het punt om hun eerste aanwinst voor het komende seizoen binnen te halen. De Duitse club heeft overeenstemming bereikt met de 26-jarige Spaanse middenvelder Aleix Garcia. Naar verluidt heeft Garcia een akkoord bereikt met de Bundesliga-kampioen over een meerjarig contract. Dit nieuws werd gemeld door zowel Sky Sport als Kicker, waardoor de transfer van Garcia naar Leverkusen steeds dichterbij komt.

Garcia, die momenteel actief is bij Girona in Spanje, wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het team van Bayer Leverkusen. Met zijn ervaring en kwaliteiten op het middenveld, kan hij een belangrijke rol gaan spelen in het spel van de Duitse club. De Spaanse middenvelder staat te popelen om de stap naar de Bundesliga te zetten en zijn talent verder te ontwikkelen bij Leverkusen.

De transfer van Aleix Garcia naar Bayer Leverkusen markeert het begin van een veelbelovende zomer voor de club. Met de komst van de Spaanse middenvelder hoopt Leverkusen hun team te versterken en zich voor te bereiden op een succesvol seizoen. Fans van de club kijken reikhalzend uit naar de officiële bevestiging van de transfer en zijn enthousiast over de mogelijke impact die Garcia kan hebben op het team.