×
Home Nieuws Livescore

Slot's Liverpool en Ten Hag's United jagen op Olmo

Slot's Liverpool en Ten Hag's United jagen op Olmo
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 08:16 uur

Het lijkt erop dat de toekomst van Dani Olmo in de Premier League kan liggen, aangezien het Liverpool van de toekomstige manager Arne Slot interesse heeft getoond in de Spaanse middenvelder van RB Leipzig. De Engelse club sluit zich aan bij een groeiend aantal Europese topclubs die ook graag Olmo willen verwelkomen. Naast Liverpool zou ook Manchester United, onder leiding van Erik ten Hag, Olmo hoog op hun verlanglijstje hebben staan.

De 23-jarige Dani Olmo heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij RB Leipzig en heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld hebben hem tot een gewilde speler gemaakt op de transfermarkt. Liverpool en Manchester United lijken vastbesloten om de Spanjaard naar de Premier League te halen en zijn bereid om te strijden om zijn handtekening.

Arne Slot, die binnenkort de leiding zal nemen over Liverpool, lijkt vastberaden om zijn stempel te drukken op het team door spelers van wereldklasse aan te trekken. Met Dani Olmo als potentiële versterking hoopt Slot de aanval van Liverpool te versterken en de club naar nog grotere successen te leiden. Het belooft een interessante zomer te worden voor Olmo, aangezien hij mogelijk voor een nieuw avontuur in de Premier League staat.