×
Home Nieuws Livescore

Stijn Vreven verruilt KV Oostende voor Litouwse kampioen FK Panevezys.

Stijn Vreven verruilt KV Oostende voor Litouwse kampioen FK Panevezys.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 00:32 uur

Voormalig KV Oostende coach Stijn Vreven heeft een nieuwe uitdaging gevonden na zijn vertrek bij de Belgische club. De ervaren Belgische trainer, die eerder succesvol was bij NAC Breda in Nederland, zal binnenkort zijn opwachting maken in Litouwen. Vreven heeft getekend bij FK Panevezys, de regerend kampioen van het Baltische land.

Met zijn aanstelling bij FK Panevezys betreedt Stijn Vreven een compleet nieuwe voetbalomgeving. De club uit Litouwen heeft hoge verwachtingen van de Belgische coach, die bekend staat om zijn gedrevenheid en tactisch inzicht. Vreven zal de uitdaging aangaan om de successen van FK Panevezys voort te zetten en wellicht zelfs te overtreffen.

Voor Stijn Vreven markeert deze stap naar Litouwen een interessante wending in zijn trainerscarrière. Na zijn periode bij KV Oostende was het voor de coach belangrijk om een nieuwe uitdaging te vinden die hem kon blijven prikkelen. Met FK Panevezys heeft Vreven een ambitieuze club gevonden waar hij zijn kwaliteiten als trainer verder kan ontwikkelen en laten zien. De Belgische coach kijkt dan ook vol enthousiasme uit naar zijn nieuwe avontuur in het Baltische voetbal.