×
Home Nieuws Livescore

Valentijn Driessen steunt afwezigheid Marten de Roon op EK.

Valentijn Driessen steunt afwezigheid Marten de Roon op EK.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 22:16 uur

Nederlandse sportjournalist Valentijn Driessen heeft zijn mening gegeven over de afwezigheid van Marten de Roon tijdens het aankomende EK voetbal. De middenvelder is vanwege een blessure niet in staat om deel te nemen aan het toernooi, maar Driessen is van mening dat dit op sportieve gronden geen groot verlies is voor het Nederlands elftal. Tijdens een uitzending van De Oranjezomer heeft Driessen laten weten dat hij gelooft dat er betere opties beschikbaar zijn voor de positie op het middenveld.

Driessen, bekend om zijn scherpe analyses, heeft aangegeven dat hij vertrouwen heeft in alternatieve spelers die de rol van De Roon kunnen overnemen. Hij benadrukt dat het belangrijk is om te kijken naar de prestaties en vorm van spelers op het moment van selectie, en dat De Roon's blessure hem de kans biedt om andere talenten te laten schitteren op het internationale podium.

Met het EK voor de deur zal bondscoach Frank de Boer nu moeten beslissen hoe hij het gemis van De Roon gaat opvangen in het Nederlands elftal. Driessen's kritische blik en suggesties voor alternatieve opties op het middenveld zullen ongetwijfeld bijdragen aan het debat over de beste samenstelling van het team voor het aankomende toernooi. Het is nu aan De Boer en zijn staf om de juiste keuzes te maken en Nederland zo goed mogelijk te vertegenwoordigen op het EK.