×
Home Nieuws Livescore

Van Basten: Ten Hag geschikt voor Manchester United job

Van Basten: Ten Hag geschikt voor Manchester United job
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 21:48 uur

Voormalig topvoetballer Marco van Basten heeft zijn steun uitgesproken voor Erik ten Hag als mogelijke nieuwe manager van Manchester United. Ondanks speculaties in de Engelse media over een mogelijk ontslag van Ten Hag, gelooft Van Basten sterk in de capaciteiten van de Nederlandse coach. Ten Hag, die recentelijk de FA Cup won met zijn team tegen Manchester City, wordt door Van Basten gezien als een geschikte kandidaat om de leiding te nemen bij de Engelse club.

In een interview met het programma Rondo benadrukte Van Basten zijn vertrouwen in Ten Hag en zijn vermogen om succesvol te zijn bij een topclub als Manchester United. De voormalige spits is ervan overtuigd dat de ervaring en kwaliteiten van Ten Hag hem in staat zullen stellen om de uitdaging aan te gaan en het team naar nieuwe hoogten te brengen.

Van Basten benadrukte ook de prestaties van Ten Hag met zijn huidige team, waarbij hij de overwinning in de FA Cup als een bewijs van zijn bekwaamheid aanhaalde. De voormalige AC Milan-ster gelooft dat Ten Hag de juiste mindset en tactische vaardigheden bezit om Manchester United naar succes te leiden en is optimistisch over de toekomst van de Nederlandse coach in het Engelse voetbal.