×
Home Nieuws Livescore

Anthony Martial verlaat Manchester United na 9 jaar

Anthony Martial verlaat Manchester United na 9 jaar
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 21:16 uur

Manchester United neemt afscheid van Anthony Martial. De Franse spits, die in 2015 de overstap maakte van AS Monaco, zal na negen jaar de club verlaten. Martial kwam destijds met hoge verwachtingen naar Old Trafford, maar wist nooit helemaal zijn stempel te drukken zoals gehoopt. Ondanks enkele flitsen van zijn klasse, kon hij nooit consistent presteren op het hoogste niveau.

De 28-jarige aanvaller zal transfervrij vertrekken bij Manchester United, wat voor sommige fans als een verrassing kan komen. Martial stond bekend om zijn snelheid en technische vaardigheden, maar kampte ook regelmatig met blessureleed en vormdips. Zijn tijd bij de club zal gemengde gevoelens oproepen bij supporters, die hoopten op meer van de getalenteerde spits.

Het vertrek van Martial opent de deur voor een nieuwe spits bij Manchester United, waar de club mogelijk op zoek zal gaan naar versterking in de aanvalslinie. De Franse international zal nu op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging, waarbij verschillende clubs mogelijk interesse zullen tonen in zijn diensten. Het is afwachten waar de toekomst Martial zal brengen, maar één ding is zeker: zijn tijd bij Manchester United zit erop.