×
Home Nieuws Livescore

Giovanni van Bronckhorst zoekt nieuwe trainersuitdaging buiten Feyenoord

Giovanni van Bronckhorst zoekt nieuwe trainersuitdaging buiten Feyenoord
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 21:08 uur

Voormalig voetbalicoon Giovanni van Bronckhorst heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar het trainerschap. De 49-jarige Nederlander heeft bevestigd dat meerdere clubs hun interesse hebben getoond in zijn diensten. Na zijn succesvolle periode als hoofdtrainer bij Feyenoord, waar hij onder meer de landstitel veroverde, is Van Bronckhorst vastberaden om weer actief te worden op de zijlijn.

Hoewel er diverse clubs zijn die de ervaren coach graag zouden willen verwelkomen, heeft Van Bronckhorst resoluut aangegeven dat een terugkeer naar Feyenoord niet tot de mogelijkheden behoort. De oud-speler van onder andere Rangers en Arsenal heeft zijn ambities duidelijk gesteld en kijkt uit naar een nieuwe uitdaging elders.

Met zijn schat aan ervaring als speler op het hoogste niveau en zijn succesvolle periode als trainer, is Giovanni van Bronckhorst een gewilde kandidaat voor menig voetbalclub. De komende periode zal duidelijk worden welke club de voormalige Oranje-international zal verwelkomen als nieuwe hoofdtrainer en op welke manier hij zijn stempel zal drukken op een nieuw hoofdstuk in zijn carrière.