×
Home Nieuws Livescore

Pascal Bosschaart: "Quinten Timber verdient EK-selectie boven Wijnaldum."

Pascal Bosschaart:
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 20:48 uur

Assistent-trainer Pascal Bosschaart van FC Dordrecht heeft zijn steun uitgesproken voor Quinten Timber en vindt dat de jonge middenvelder een plek verdient in de definitieve EK-selectie van het Nederlands elftal boven Georginio Wijnaldum. Bosschaart, die zelf als speler actief was bij clubs als Feyenoord, deelt zijn lof voor Timber in het programma Studio Oranje.

Timber, die momenteel speelt voor Feyenoord, heeft indruk gemaakt op Bosschaart met zijn prestaties op het veld. De assistent-trainer is van mening dat de jonge speler de kwaliteiten en het potentieel heeft om een waardevolle toevoeging te zijn aan het Oranje-team tijdens het Europees Kampioenschap. Bosschaart prijst Timber om zijn technische vaardigheden en zijn spelintelligentie, en gelooft dat hij een belangrijke rol kan spelen in het succes van het Nederlands elftal.

Met zijn ervaring in het Nederlandse voetbal en zijn kennis van talentvolle spelers, is Bosschaart een stem die serieus genomen moet worden in de discussie over de EK-selectie. Zijn steun voor Quinten Timber boven Georginio Wijnaldum laat zien dat hij gelooft in de potentie van de jonge generatie spelers en hun vermogen om te schitteren op het internationale podium. Het is nu aan de bondscoach om te beslissen of Timber daadwerkelijk een plek zal krijgen in het Oranje-elftal voor het EK.