×
Home Nieuws Livescore

Manchester United haalt Spaanse sensatie binnen voor linksback positie - Transfernieuws!

Manchester United haalt Spaanse sensatie binnen voor linksback positie - Transfernieuws!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 18:56 uur

Manchester United heeft met veel enthousiasme de komst van een nieuwe speler aangekondigd. De club heeft bevestigd dat Sergio Reguilón zich bij het team zal voegen voor het komende seizoen. De 26-jarige Spanjaard komt op huurbasis over van Tottenham Hotspur.

De reden voor de komst van Reguilón is het blessureleed van Luke Shaw en Tyrell Malacia. Manager Erik ten Hag was dringend op zoek naar een nieuwe linksback en had verschillende opties op het oog. Naast Nicolás Tagliafico van Olympique Lyon en Marc Cucurella van Chelsea, was Reguilón een serieuze kandidaat. Uiteindelijk heeft de Spanjaard voor één seizoen getekend bij Old Trafford.

John Murtough, de directeur voetbalzaken bij United, is erg blij met de komst van Reguilón. Hij geeft aan dat de club een lijst met potentiële spelers heeft opgesteld en dat Reguilón al snel bovenaan stond. Volgens Murtough beschikt de Spanjaard over alle kwaliteiten die nodig zijn om de doelstellingen van de club te behalen.

Reguilón heeft het afgelopen seizoen op huurbasis gespeeld voor Atlético Madrid. Hij heeft in totaal 67 officiële wedstrijden gespeeld voor Tottenham Hotspur. Naast Reguilón heeft Manchester United op Deadline Day nog een andere aanwinst gepresenteerd, namelijk doelman Altay Bayindir. Het lijkt erop dat Sofyan Amrabat de derde en laatste versterking zal worden.

De supporters van Manchester United kunnen niet wachten om Reguilón in actie te zien. De club heeft op Twitter een video geplaatst waarin de Spanjaard wordt verwelkomd. De hashtag #MUFC wordt veelvuldig gebruikt om het nieuws te delen en de fans uit te nodigen om hun steun te betuigen aan de nieuwe aanwinst.

Met de komst van Reguilón hoopt Manchester United sterker te staan in de competitie en hun doelstellingen te behalen. De fans zijn in ieder geval vol vertrouwen en kijken uit naar een succesvol seizoen met de nieuwe aanwinst.