×
Home Livescore

Nederlands elftal traint met 15 spelers, Depay afwezig

Nederlands elftal traint met 15 spelers, Depay afwezig
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 19:32 uur

Het Nederlands elftal heeft maandag een intensieve trainingssessie gehouden met vijftien van de dertig spelers uit de voorselectie. Onder leiding van bondscoach Ronald Koeman werkten de spelers hard aan hun conditie en tactiek in aanloop naar de komende interlands. Opvallend was dat sterspeler Memphis Depay en talent Quinten Timber nog niet beschikbaar waren voor de training.

Koeman, die bekend staat om zijn gedegen voorbereidingen, benadrukte het belang van teamwork en discipline tijdens de training. De sfeer binnen de groep was positief en de spelers toonden veel inzet en motivatie. Met het oog op de naderende wedstrijden was de focus scherp en werd er gewerkt aan het perfectioneren van verschillende speelstijlen.

Hoewel Depay en Timber afwezig waren, wist Koeman het maximale te halen uit de aanwezige spelers. De training verliep soepel en er werd hard gewerkt om het team naar een hoger niveau te tillen. De verwachtingen zijn hooggespannen voor de komende duels en het Nederlands elftal lijkt vastberaden om te strijden voor de overwinning.