×
Home Nieuws Livescore

Gravenberch's EK-kansen stijgen door blessure De Roon.

Gravenberch's EK-kansen stijgen door blessure De Roon.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 19:08 uur

Jonge middenvelder Ryan Gravenberch ziet zijn kansen op deelname aan het Europees Kampioenschap toenemen nu zijn collega Marten de Roon vanwege een blessure het eindtoernooi moet missen. De 19-jarige Gravenberch, die dit seizoen indruk heeft gemaakt bij Ajax, beseft dat hij nu een grotere kans heeft om deel uit te maken van de selectie van Oranje voor het EK. Met zijn technische vaardigheden en dynamische spelstijl zou Gravenberch een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor het Nederlands elftal.

De afwezigheid van De Roon, een ervaren kracht op het middenveld, opent de deur voor Gravenberch om zijn talent te tonen op het internationale podium. Bondscoach Frank de Boer zal ongetwijfeld de ontwikkelingen rondom Gravenberch nauwlettend volgen en overwegen of hij de jonge speler een kans wil geven tijdens het EK. Gravenberch zelf is vastberaden om te laten zien wat hij in huis heeft en zichzelf te bewijzen op het hoogste niveau.

Voor Gravenberch is het een kans om zijn stempel te drukken op het Nederlands elftal en zijn potentieel als toekomstige sterspeler te tonen. Met zijn jeugdige energie en talent kan hij een frisse impuls geven aan het team en een belangrijke rol spelen in de jacht op succes op het EK. Het is nu aan Gravenberch om te laten zien dat hij klaar is voor deze uitdaging en zijn plek in de selectie van Oranje te verdienen.