×
Home Nieuws Livescore

Manchester United overweegt Erik ten Hag als manager

Manchester United overweegt Erik ten Hag als manager
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 16:48 uur

Manchester United overweegt serieus om Erik ten Hag aan te stellen als manager voor het komende seizoen, zo meldt Manchester Evening News. De club heeft naar verluidt al gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van mogelijke opvolgers om hen op de hoogte te stellen van deze ontwikkeling.

Ten Hag, momenteel werkzaam als hoofdtrainer van Ajax, wordt gezien als een veelbelovende kandidaat om het roer over te nemen bij de Engelse topclub. Zijn succesvolle periode bij de Amsterdamse club, waar hij onder meer nationale en internationale successen behaalde, heeft de aandacht getrokken van Manchester United.

De supporters van de club zijn verdeeld over de mogelijke aanstelling van Ten Hag. Sommigen zien in hem de ideale kandidaat om Manchester United terug te brengen naar de top van het Engelse voetbal, terwijl anderen twijfels hebben over zijn ervaring in de Premier League. Het is duidelijk dat de beslissing van de clubleiding een belangrijke rol zal spelen in de toekomst van de club.

Manchester United heeft nog geen officiƫle aankondiging gedaan over de aanstelling van een nieuwe manager, maar de geruchten rondom Erik ten Hag blijven aanhouden. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke beslissing de club uiteindelijk zal nemen voor het nieuwe seizoen.