×
Home Nieuws Livescore

Chelsea nadert akkoord met Enzo Maresca als hoofdtrainer

Chelsea nadert akkoord met Enzo Maresca als hoofdtrainer
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 16:32 uur

Chelsea staat op het punt om Enzo Maresca aan te stellen als hun nieuwe hoofdtrainer, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De voormalige manager van Leicester City lijkt op het punt te staan om een overeenkomst te sluiten met de club uit Londen voor een contract van twee of drie jaar. Maresca wordt gezien als een veelbelovende coach met een frisse kijk op het spel, en Chelsea is enthousiast over de mogelijkheid om hem aan boord te halen.

Met de naderende aanstelling van Maresca hoopt Chelsea een nieuwe impuls te geven aan het team en de prestaties op het veld te verbeteren. De Italiaanse trainer heeft indruk gemaakt met zijn werk bij Leicester City en wordt gezien als een opkomend talent in de voetbalwereld. Zijn benadering van het spel en zijn tactische inzicht hebben de aandacht getrokken van topclubs, en Chelsea lijkt nu de eerste te zijn die hem een kans wil geven op het hoogste niveau.

De onderhandelingen tussen Chelsea en Maresca bevinden zich in een vergevorderd stadium, en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de deal officieel wordt beklonken. De fans van de club zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar wat de nieuwe trainer kan brengen en hoe hij het team zal leiden in de komende seizoenen. Met de ervaring en visie van Maresca aan het roer, hoopt Chelsea weer mee te kunnen strijden om de prijzen in het Engelse voetbal.