×
Home Livescore

Quinten Timber waarschijnlijk niet in EK-selectie Koeman

Quinten Timber waarschijnlijk niet in EK-selectie Koeman
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 16:24 uur

Het lijkt er sterk op dat Quinten Timber niet in de definitieve EK-selectie van bondscoach Ronald Koeman zal zitten, zo werd geconcludeerd in Studio Oranje. De spanning stijgt nu Koeman woensdag zijn definitieve keuzes bekend zal maken. Volgens de experts in de studio is het signaal van Koeman overduidelijk: Timber zal hoogstwaarschijnlijk buiten de boot vallen.

De 20-jarige Timber, die uitkomt voor Ajax, heeft tot nu toe een indrukwekkend seizoen gedraaid, maar lijkt toch niet de voorkeur te genieten van de bondscoach voor het aankomende EK. De concurrentie in de selectie is hevig en het lijkt erop dat Timber daar het slachtoffer van zal worden.

De teleurstelling zal ongetwijfeld groot zijn voor Timber, die wellicht gehoopt had op een plek in de EK-selectie. Echter, in de harde wereld van het internationale topvoetbal is concurrentie moordend en moet Koeman lastige keuzes maken om tot de sterkst mogelijke selectie te komen. Woensdag zal duidelijk worden of Timber al dan niet deel zal uitmaken van het Nederlands elftal dat zal strijden op het Europese toneel.