×
Home Nieuws Livescore

Stekelenburg: Frimpong is complete verdediger met stormachtige ontwikkeling

Stekelenburg: Frimpong is complete verdediger met stormachtige ontwikkeling
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 15:08 uur

Voormalig assistent-trainer van het Nederlands elftal, Maarten Stekelenburg, is vol lof over de jonge verdediger Jeremie Frimpong. Stekelenburg ziet in de talentvolle speler van Bayer Leverkusen een zeer complete verdediger. Frimpong heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt en weet zich steeds meer te onderscheiden op het hoogste niveau.

De 20-jarige Frimpong heeft bij Bayer Leverkusen laten zien dat hij een belangrijke speler is in het team. Zijn snelheid, techniek en verdedigende kwaliteiten maken hem een geduchte tegenstander voor elke aanvaller. Stekelenburg prijst de jonge verdediger om zijn volwassen spel en zijn vermogen om zowel verdedigend als aanvallend zijn steentje bij te dragen.

Met zijn stormachtige ontwikkeling heeft Frimpong de aandacht getrokken van vele voetbalfans en kenners. Zijn optredens hebben bewezen dat hij een veelbelovende toekomst in het verschiet heeft. Stekelenburg gelooft dat Frimpong nog veel meer potentieel heeft en dat hij kan uitgroeien tot een van de beste verdedigers in Europa. De lof van een ervaren coach als Stekelenburg is een mooie erkenning voor het harde werk en de toewijding van Jeremie Frimpong.