×
Home Nieuws Livescore

Noorse sensatie verrast door razendsnelle transfer naar Ajax - "Een droom die uitkomt!"

Noorse sensatie verrast door razendsnelle transfer naar Ajax -
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 18:40 uur

Noorse sensatie Sivert Mannsverk straalt van geluk nu hij deel uitmaakt van het Ajax-team. De jonge middenvelder uit Noorwegen onthult in een exclusief interview met de clubkanalen hoe razendsnel zijn transfer van Molde FK naar Amsterdam tot stand kwam.

"Vorige week speelden we nog tegen Galatasaray met Molde toen ik hoorde van de interesse", vertelt Mannsverk. "Binnen twee, drie dagen was alles rond. Het ging allemaal zo snel, maar voor mij was het een no-brainer." Hij geeft toe dat hij graag naar Frenkie de Jong kijkt en zichzelf soms met hem vergelijkt. "Ik ben dol op zijn spel. Hij is een Ajax-legende. Ik bewonder zijn vastberadenheid aan de bal, zijn vermogen om linies te doorbreken en de bal vooruit te brengen."

Mannsverk heeft maar één doel voor ogen in Amsterdam: prijzen winnen. "Ik ben hier gekomen om persoonlijk succes te behalen, maar ik wil ook samen geschiedenis schrijven. Ik heb gezien hoe gek het was toen Ajax de halve finale van de Champions League bereikte. Ik wil ook zoveel succes behalen."

Met een brede glimlach op zijn gezicht zegt Mannsverk: "Deze dag zal ik nooit vergeten. Deze lach zal voorlopig niet van mijn gezicht verdwijnen. Nu wil ik gewoon graag aan de slag."