×
Home Nieuws Livescore

Ed de Goeij: Justin Bijlow beste NL doelman, Koeman dilemma

Ed de Goeij: Justin Bijlow beste NL doelman, Koeman dilemma
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 14:40 uur

Voormalig doelman Ed de Goeij heeft zijn lof geuit over de kwaliteiten van Justin Bijlow en noemt hem de beste Nederlandse keeper van dit moment. De Goeij, die zelf jarenlang het doel verdedigde op topniveau, is onder de indruk van de talenten en prestaties van de jonge Feyenoord-keeper. Met zijn scherpe reflexen en uitstekende spel in het doel, heeft Bijlow indruk gemaakt op zowel fans als experts in het Nederlandse voetbal.

Bondscoach Ronald Koeman staat voor een lastige taak met de overvloed aan talent op de positie van doelman bij het Nederlands elftal. Met keuzes tussen opkomende talenten zoals Bart Verbruggen, de ervaren Mark Flekken en de veelbelovende Nick Olij, heeft Koeman een 'luxeprobleem' zoals hij zelf aangeeft. De concurrentie tussen deze keepers zal ongetwijfeld leiden tot een gezonde strijd om de positie onder de lat bij Oranje.

De discussie over wie de eerste keus moet zijn als doelman voor het Nederlands elftal zal ongetwijfeld voortduren, met fans en experts die hun voorkeuren uitspreken. Met de steun van een voormalig topkeeper als Ed de Goeij, lijkt Justin Bijlow echter een sterke kandidaat te zijn voor de positie. Het is aan Koeman en zijn staf om de juiste beslissing te nemen en de beste keeper te kiezen die het team naar succes kan leiden in de komende wedstrijden en toernooien.