×
Home Nieuws Livescore

Manchester United peilt Roberto De Zerbi als opvolger

Manchester United peilt Roberto De Zerbi als opvolger
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 14:32 uur

Manchester United heeft zijn oog laten vallen op Roberto De Zerbi als mogelijke opvolger van Erik ten Hag. De Italiaanse coach heeft indruk gemaakt op Sir Jim Ratcliffe, mede-eigenaar van de club, vanwege zijn prestaties bij Brighton & Hove Albion. Volgens berichten van The Guardian leek het er eerder op dat Ten Hag ontslagen zou worden bij de Mancunians, maar nu lijkt een vertrek van de Nederlandse trainer steeds waarschijnlijker.

De Zerbi staat bekend om zijn tactische vernuft en zijn vermogen om teams naar succes te leiden. Zijn werk bij Brighton & Hove Albion is niet onopgemerkt gebleven en heeft de aandacht getrokken van topclubs zoals Manchester United. De Italiaan zou een frisse wind kunnen brengen in het team en nieuwe ideeën kunnen implementeren om de prestaties te verbeteren.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een eventuele aanstelling van De Zerbi, lijkt de interesse van Manchester United serieus te zijn. Fans en analisten speculeren al over hoe de Italiaanse coach het team zou kunnen vormgeven en welke veranderingen hij zou kunnen doorvoeren om Manchester United weer naar de top van het Engelse voetbal te brengen. Het is afwachten hoe deze ontwikkeling zich verder zal ontvouwen en of De Zerbi daadwerkelijk de nieuwe man aan het roer zal worden bij de club.