×
Home Nieuws Livescore

Kimmich wijst Barcelona's bod af; onderhandelingen tijdelijk gestopt.

Kimmich wijst Barcelona's bod af; onderhandelingen tijdelijk gestopt.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 12:08 uur

FC Barcelona heeft een tegenslag te verwerken gekregen in hun poging om Joshua Kimmich naar Camp Nou te halen. Volgens Sport heeft de Duitse middenvelder het eerste voorstel van de Catalaanse club afgewezen. Hoewel de gesprekken tussen beide partijen in een vergevorderd stadium waren, zijn de onderhandelingen voorlopig stopgezet vanwege een aanzienlijk verschil tussen wat Barcelona biedt en wat Kimmich verlangt.

Kimmich, die momenteel bij Bayern München speelt, wordt beschouwd als een van de beste middenvelders ter wereld en zijn kwaliteiten hebben de interesse gewekt van verschillende topclubs. FC Barcelona ziet in de 26-jarige Duitser een waardevolle aanwinst voor hun team, maar lijkt nu een nieuwe strategie te moeten bedenken om hem binnen te halen.

De impasse in de onderhandelingen tussen Kimmich en Barcelona zal ongetwijfeld de gemoederen bezighouden in de voetbalwereld. De fans van de Catalaanse club hopen dat er alsnog een akkoord bereikt kan worden met de getalenteerde middenvelder, terwijl Bayern München mogelijk opgelucht ademhaalt dat hun sterspeler voorlopig nog niet vertrekt. Het is afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontwikkelen en welke wendingen er nog zullen plaatsvinden in de strijd om Joshua Kimmich.