×
Home Nieuws Livescore

NEC haalt Franse sensatie binnen: Alexis Tibidi versterkt aanval met gewenste impuls!

NEC haalt Franse sensatie binnen: Alexis Tibidi versterkt aanval met gewenste impuls!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 18:32 uur

NEC heeft zich officieel versterkt met een jonge, talentvolle voetballer genaamd Alexis Tibidi. De negentienjarige aanvaller, afkomstig uit Frankrijk, zal het komende seizoen op huurbasis voor NEC spelen. Tibidi komt over van Troyes, een club die onderdeel uitmaakt van de bekende City Group. Met de komst van Tibidi hoopt NEC een boost te geven aan hun aanvalslinie.

Geboren in Lille, heeft Tibidi al ervaring opgedaan bij de jeugd van Toulouse en heeft hij twee jaar gespeeld bij VfB Stuttgart voordat hij vorig jaar de overstap maakte naar de City Group. Voor Troyes heeft hij slechts twee wedstrijden gespeeld. De investeerders van de City Group hebben destijds 2,6 miljoen euro betaald voor de talentvolle aanvaller.

Technisch directeur Carlo Aalbers van NEC is verheugd met de komst van Tibidi. "Alexis is een aanvaller die we graag aan onze selectie wilden toevoegen. Hij staat al een tijdje op onze scoutingslijsten en nu kregen we de kans om hem binnen te halen. Tibidi voelt zich het meest op zijn gemak aan de linkerkant, maar kan ook op andere posities ingezet worden. We zijn blij dat hij nu bij NEC is."

Ook Tibidi zelf is enthousiast over zijn overstap en hij is goed op de hoogte van zijn nieuwe club. "NEC is een club met een rijke geschiedenis, waar veel aanvallers in het verleden de stap naar een grote competitie hebben gemaakt. Ik geloof dat dit de juiste club is om mijn ontwikkeling voort te zetten."

NEC heeft de komst van Tibidi ook op social media aangekondigd met een creatieve en kleurrijke foto. De club heet Tibidi van harte welkom in het rood, groen, zwart... en grijs.