×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem verbaasd over Ten Hag na FA Cup-winst

Van Hanegem verbaasd over Ten Hag na FA Cup-winst
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 10:48 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem heeft zijn verbazing geuit over de recente uitspraken van Manchester United-trainer Erik ten Hag na de overwinning in de FA Cup. Van Hanegem begrijpt niet waarom Ten Hag zich op deze manier heeft uitgelaten en vindt het een opmerkelijke reactie na zo'n belangrijke zege.

In een interview gaf Ten Hag aan dat als de club ervoor zou kiezen om hem te ontslaan, hij elders zijn carrière zou voortzetten en daar ook prijzen zou blijven pakken. Deze zelfverzekerde uitspraak heeft bij Van Hanegem vraagtekens opgeroepen. De voormalige voetballer en trainer vindt het opmerkelijk dat Ten Hag al vooruit lijkt te lopen op een mogelijke breuk met Manchester United en al plannen maakt voor zijn toekomst bij een andere club.

Van Hanegem, die zelf bekend staat om zijn directe en eerlijke mening, benadrukt dat het belangrijk is voor een trainer om zich volledig te focussen op de huidige club en niet al bezig te zijn met eventuele toekomstige stappen. Hij adviseert Ten Hag om zich te richten op het behalen van successen met Manchester United en niet te veel bezig te zijn met wat er eventueel elders zou kunnen gebeuren.

De uitspraken van Van Hanegem zorgen voor discussie binnen de voetbalwereld over de juiste mindset en focus van een trainer in dergelijke situaties. Het is afwachten hoe Erik ten Hag zal reageren op de kritiek van Van Hanegem en of dit invloed zal hebben op zijn positie bij Manchester United.