×
Home Livescore

Tranen bij afscheid: Mark van Bommel verlaat Antwerp

Tranen bij afscheid: Mark van Bommel verlaat Antwerp
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 10:08 uur

Mark van Bommel heeft tijdens zijn laatste persconferentie als trainer van Royal Antwerp FC zijn emoties niet kunnen bedwingen. De 47-jarige Nederlandse coach, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, heeft een diepe indruk achtergelaten bij de Belgische club. Onder zijn leiding wist Royal Antwerp FC afgelopen seizoen namelijk de eerste landstitel sinds 1957 te veroveren.

Van Bommel, die bekend staat om zijn passie en gedrevenheid, bedankte tijdens de persconferentie het bestuur, de spelers en de fans voor hun steun gedurende zijn tijd bij de club. Met tranen in zijn ogen sprak hij over de bijzondere band die hij heeft opgebouwd met de spelersgroep en de staf. Het behalen van de landstitel was een hoogtepunt in zijn carrière en hij is trots op wat ze samen hebben bereikt.

Na het succesvolle seizoen bij Royal Antwerp FC kijkt Van Bommel nu uit naar een nieuwe uitdaging in zijn trainersloopbaan. Verschillende clubs hebben al interesse getoond in de ervaren coach en het is slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn volgende stap aankondigt. De fans van Royal Antwerp FC zullen de bevlogen coach missen, maar zijn nalatenschap zal nog lang voortleven binnen de club.