×
Home Nieuws Livescore

OGC Nice-keeper prijst Ajax-trainer: 'Farioli maakt verschil!'

OGC Nice-keeper prijst Ajax-trainer: 'Farioli maakt verschil!'
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 09:56 uur

Ajax heeft een nieuwe hoofdtrainer en de lofzang van OGC Nice-keeper Barcin Bulka is niet te stoppen. De 24-jarige Poolse doelman is vol lof over Francesco Farioli, de kersverse coach van de Amsterdamse club. Bulka, die onder de Italiaanse trainer heeft gewerkt, prijst Farioli voor zijn impact op zijn ontwikkeling.

In een recent interview benadrukte Bulka de positieve invloed die Farioli op hem heeft gehad. De keeper van OGC Nice is vol lof over de trainingsmethoden en tactische inzichten van de nieuwe Ajax-trainer. Bulka geeft aan dat hij zich onder Farioli zowel op als buiten het veld heeft kunnen verbeteren, wat heeft bijgedragen aan zijn groei als doelman.

Met Farioli aan het roer bij Ajax kijkt Bulka vol vertrouwen naar de toekomst. De Poolse keeper is vastberaden om zijn progressie voort te zetten en zijn vaardigheden verder te ontwikkelen onder de leiding van de Italiaanse coach. De lovende woorden van Bulka benadrukken de impact die een goede trainer kan hebben op de prestaties en groei van een speler. Ajax-fans kunnen dan ook reikhalzend uitkijken naar wat de samenwerking tussen Farioli en Bulka nog meer in petto heeft.