×
Home Nieuws Livescore

Van der Maarel: 'Geen Messi, geen Bal op het Dak'

Van der Maarel: 'Geen Messi, geen Bal op het Dak'
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 00:08 uur

Na de teleurstellende nederlaag van FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles, heeft Mark van der Maarel aangekondigd dat zijn voetbalcarrière tot een einde is gekomen. De verdediger, die jarenlang trouw was aan de club, kan nog steeds niet helemaal bevatten dat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen moet hangen. Van der Maarel gaf toe dat hij misschien geen Messi was, maar ook zeker geen Bal op het Dak 4-speler.

De 32-jarige Van der Maarel kende een lange en respectabele loopbaan bij FC Utrecht, waar hij bekend stond om zijn harde werk en toewijding aan het team. Zijn beslissing om te stoppen komt na een pijnlijke nederlaag die de club en fans diep heeft geraakt. Ondanks zijn nederige woorden over zijn eigen kwaliteiten, wordt Van der Maarel geprezen om zijn inzet en professionaliteit gedurende zijn hele carrière.

Met het einde van zijn actieve voetbalcarrière in zicht, kijkt Mark van der Maarel nu uit naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden buiten het veld. Hoewel het afscheid bitterzoet is, is hij dankbaar voor alle ervaringen en herinneringen die hij heeft opgedaan tijdens zijn tijd bij FC Utrecht. De club en fans zullen Van der Maarel altijd herinneren als een loyale en toegewijde speler die zijn hart en ziel in elke wedstrijd legde.