×
Home Nieuws Livescore

Transferperikelen Donny van de Beek: Manchester United en Galatasaray nog in gesprek!

Transferperikelen Donny van de Beek: Manchester United en Galatasaray nog in gesprek!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 18:16 uur

Er gaan geruchten dat er nog steeds gesprekken gaande zijn tussen twee grote voetbalclubs, Manchester United en Galatasaray, over de mogelijke transfer van Donny van de Beek. Het bekende medium The Athletic heeft gemeld dat er een openingsbod van Galatasaray is geweest, maar dat dit van tafel is geveegd.

Opvallend genoeg is er vrijdagmiddag bekendgemaakt dat Sofyan Amrabat van Fiorentina naar Manchester United zal komen. Ondanks deze inkomende transfer, blijft Scott McTominay op Old Trafford, zo schetst het medium. Het lijkt er echter op dat Van de Beek mogelijk nog wel vertrekt. Galatasaray heeft interesse om de Nederlander voor één seizoen te huren en heeft zelfs een huursom van ruim één miljoen euro geboden aan de Mancunians, maar dit bod is afgewezen.

Het interessante is dat de Turkse transfermarkt nog open is tot 15 september, waardoor Galatasaray geen haast heeft om Van de Beek binnen te halen. In Engeland sluit de transfermarkt echter al op vrijdagavond, wat betekent dat Engelse clubs na de deadline niet meer mogen inkopen, maar wel mogen verkopen. Het zou dus kunnen dat Van de Beek zijn carrière alsnog in Turkije voortzet.

Er waren ook geruchten dat FC Lorient interesse had om Van de Beek aan te trekken. Echter, de Franse belangstelling lijkt nu afgekoeld te zijn.