×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord dichtbij transfer Carranza van Philadelphia Union

Feyenoord dichtbij transfer Carranza van Philadelphia Union
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 21:24 uur

Feyenoord heeft serieuze interesse getoond in de Argentijnse spits Julián Carranza door een bod neer te leggen bij de speler. De Rotterdamse club lijkt vastberaden om de 24-jarige aanvaller over te halen om de overstap te maken naar de Eredivisie. Carranza, momenteel spelend voor Philadelphia Union, staat hoog op het verlanglijstje van Feyenoord-trainer 1908, die aangeeft dat een mogelijke transfer in de lucht hangt.

Met zijn jeugdige leeftijd en doelgerichtheid voor ogen, zou Carranza een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van Feyenoord. De spits heeft laten zien over een neusje voor doelpunten te beschikken en zou de aanvalslinie van de club kunnen versterken. De onderhandelingen tussen Feyenoord en Philadelphia Union lijken in volle gang te zijn, met beide partijen die streven naar een overeenkomst die gunstig is voor alle betrokkenen.

De supporters van Feyenoord kijken reikhalzend uit naar de mogelijke komst van Julián Carranza en hopen dat de club erin slaagt om de spits binnen te halen. Met de Eredivisie in het vooruitzicht en de ambitie om weer mee te strijden om de titel, zou de toevoeging van Carranza een belangrijke stap kunnen zijn in het versterken van het team. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen zich zullen ontwikkelen en of Feyenoord daadwerkelijk in staat zal zijn om Carranza naar De Kuip te halen.