×
Home Nieuws Livescore

Tranen bij afscheid: Van Bommel emotioneel na staande ovatie

Tranen bij afscheid: Van Bommel emotioneel na staande ovatie
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 21:00 uur

Mark van Bommel heeft een emotioneel afscheid beleefd als trainer van Royal Antwerp FC. Tijdens zijn laatste wedstrijd kon de Nederlandse coach zijn tranen niet bedwingen. De supporters van de Belgische club toonden hun waardering door Van Bommel een staande ovatie te geven. Het was een ontroerend moment voor de voormalige voetballer, die duidelijk geraakt was door de warme steun van het publiek.

Na afloop van de wedstrijd werd duidelijk dat Mark van Bommel diep geraakt was door het eerbetoon van de fans. Met betraande ogen bedankte hij het publiek voor hun steun gedurende zijn tijd als trainer van Royal Antwerp FC. De emoties liepen hoog op bij de Nederlandse coach, die met veel passie en toewijding aan het roer heeft gestaan van de Belgische club.

Het afscheid van Mark van Bommel bij Royal Antwerp FC markeert het einde van een periode vol ups en downs. Ondanks de wisselende resultaten wist de Nederlandse trainer altijd de steun van de fans te voelen. Zijn vertrek laat een leegte achter bij de club, maar zijn nalatenschap zal zeker voortleven in de harten van de supporters. Mark van Bommel heeft met zijn passie en toewijding een onuitwisbare indruk achtergelaten bij Royal Antwerp FC.