×
Home Nieuws Livescore

Doelman Ramsdale gespot tussen fans Southampton in Wembley.

Doelman Ramsdale gespot tussen fans Southampton in Wembley.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 19:08 uur

Arsenal-doelman Aaron Ramsdale koos voor een ongebruikelijke vakantiebestemming deze zomer. In plaats van te ontspannen in een luxe resort, werd hij zondagmiddag gespot op Wembley. Ramsdale was vermomd en mengde zich tussen de fans van Southampton tijdens hun play-off finale tegen Leeds United, waarbij promotie naar de Premier League op het spel stond. De opmerkelijke beelden tonen de betrokkenheid van de doelman bij het Engelse voetbal, zelfs in zijn vrije tijd.

De aanwezigheid van Ramsdale op Wembley zorgde voor opschudding onder de supporters en voetbalfans. De doelman, die normaal gesproken tussen de palen staat voor Arsenal, liet zien dat hij een passie heeft voor het spel buiten zijn eigen club. Verkleed en onherkenbaar tussen de aanhang van Southampton, toonde Ramsdale zijn steun voor het team in de spannende strijd om promotie.

De beelden van Ramsdale in het midden van de fanatieke supportersgroep van Southampton gingen al snel viraal op sociale media. Fans waren verrast en enthousiast om de Arsenal-doelman te zien genieten van de intense sfeer van de play-off finale op Wembley. Ramsdale's onverwachte verschijning voegde een extra dosis opwinding toe aan de al zenuwslopende wedstrijd tussen Southampton en Leeds United.