×
Home Nieuws Livescore

Manchester United praat met Frank en Pochettino als opvolgers

Manchester United praat met Frank en Pochettino als opvolgers
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 18:48 uur

Manchester United heeft de afgelopen dagen gesprekken gevoerd met de vertegenwoordigers van Thomas Frank en Mauricio Pochettino, zo meldt The Telegraph. De Engelse topclub is op zoek naar een mogelijke opvolger voor huidige manager Erik ten Hag, wiens positie momenteel onder druk staat.

Thomas Frank, momenteel werkzaam bij Brentford, en Mauricio Pochettino, die eerder Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain coachte, worden beiden gezien als serieuze kandidaten voor de positie bij Manchester United. De gesprekken met hun entourage zijn naar verluidt constructief verlopen, maar er is nog geen definitieve beslissing genomen door de clubleiding van United.

De supporters van Manchester United zijn verdeeld over wie zij het liefst als nieuwe manager zien. Sommigen zijn enthousiast over de mogelijkheid van Pochettino, vanwege zijn ervaring bij topclubs, terwijl anderen geloven dat Thomas Frank met zijn frisse aanpak en tactisch vernuft de juiste keuze zou zijn. Het is duidelijk dat de komende dagen cruciaal zullen zijn in de zoektocht naar een nieuwe coach voor de club uit Manchester.