×
Home Nieuws Livescore

Bas Kuipers verruilt Go Ahead Eagles voor FC Twente

Bas Kuipers verruilt Go Ahead Eagles voor FC Twente
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 18:08 uur

Bas Kuipers verruilt Go Ahead Eagles voor FC Twente. De ervaren aanvoerder van de Deventer club heeft besloten om de stap te maken naar de Eredivisie en zal de komende vier jaar het shirt van FC Twente dragen. De 29-jarige verdediger kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur in Enschede, waar hij hoopt zijn kwaliteiten verder te kunnen ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in het team.

Kuipers stond bekend als een rots in de branding bij Go Ahead Eagles en was geliefd bij de supporters van de club. Zijn vertrek zal dan ook een gevoelige klap zijn voor de achterban, maar tegelijkertijd biedt het ook nieuwe kansen voor talenten om zich te bewijzen in het eerste elftal. Kuipers zelf is vastbesloten om bij FC Twente het beste uit zichzelf te halen en te laten zien wat hij waard is op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.

De transfer van Bas Kuipers naar FC Twente is een belangrijke stap in zijn carrière en markeert een nieuw hoofdstuk voor de verdediger. Met zijn ervaring en leiderschap zal hij een waardevolle toevoeging zijn voor de ploeg uit Enschede, die ambitieuze plannen heeft voor het komende seizoen. Fans van FC Twente kunnen zich verheugen op de komst van Kuipers en hopen dat hij snel zijn stempel zal drukken op het team en zich zal ontpoppen tot een onmisbare schakel in de defensie.