×
Home Nieuws Livescore

Newcastle United fans balen van FA Cup-winst Manchester United

Newcastle United fans balen van FA Cup-winst Manchester United
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 17:40 uur

Newcastle United-fans zullen met gemengde gevoelens terugkijken op de recente ontwikkelingen in de FA Cup. De overwinning van Manchester United in de finale tegen Manchester City heeft namelijk gevolgen voor de Europese tickets op de Premier League-ranglijst. Door deze uitslag zullen 'The Magpies' helaas niet Europa in gaan, tot teleurstelling van velen die de club een warm hart toedragen.

Na de indrukwekkende 2-4 overwinning op Brentford op 19 mei leken de uitfans van Newcastle United al te dromen van Europese avonturen. Echter, de triomf van Manchester United in de FA Cup-finale heeft roet in het eten gegooid. De ploeg van Erik ten Hag wist Manchester City te verslaan met 1-2, waardoor de Europese tickets anders verdeeld zullen worden dan gehoopt.

De teleurstelling onder de fans is begrijpelijk, gezien de hoop die was ontstaan na de overwinning op Brentford. De onverwachte wending in de FA Cup-finale heeft ervoor gezorgd dat Newcastle United niet de kans zal krijgen om zich te meten met Europese tegenstanders. Een bittere pil voor de club en haar supporters, die nu moeten accepteren dat Europa dit seizoen aan hun neus voorbij zal gaan.