×
Home Nieuws Livescore

Chery verlaat NEC voor Royal Antwerp FC na halfjaar.

Chery verlaat NEC voor Royal Antwerp FC na halfjaar.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 16:16 uur

Na slechts een halfjaar bij NEC te hebben gespeeld, heeft Tjaronn Chery besloten om de club alweer te verlaten. De 35-jarige spelmaker heeft ervoor gekozen om over te stappen naar Royal Antwerp FC, een beslissing die op zondag officieel werd bevestigd door de club. Chery, die bekend staat om zijn creativiteit en ervaring op het veld, heeft zijn redenen gegeven voor deze verrassende overstap.

De voormalige NEC-speler legde uit dat de kans om voor Royal Antwerp FC te spelen een unieke mogelijkheid was die hij niet kon laten liggen. Hij is enthousiast over het perspectief dat de club hem biedt en gelooft dat hij daar zijn carrière verder kan ontwikkelen. Chery benadrukte dat het een moeilijke beslissing was om NEC te verlaten, maar dat hij ervan overtuigd is dat deze stap het beste is voor zijn toekomst in het voetbal.

Bij Royal Antwerp FC zal Chery zich aansluiten bij een ambitieus team dat strijdt in de hoogste regionen van het Belgische voetbal. De club heeft zijn komst met open armen ontvangen en kijkt ernaar uit om zijn kwaliteiten op het veld te zien schitteren. Met zijn ervaring en vaardigheden hoopt Chery een waardevolle toevoeging te zijn voor het team en bij te dragen aan het behalen van sportieve successen.