×
Home Nieuws Livescore

Nordin Amrabat serieus in Eredivisie-terugkeer na AEK-vertrek.

Nordin Amrabat serieus in Eredivisie-terugkeer na AEK-vertrek.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 15:16 uur

Voormalig Marokkaans international Nordin Amrabat staat op het punt om terug te keren naar Nederland. De ervaren vleugelspeler, die onlangs vertrok bij AEK Athene, overweegt serieus om zijn carrière voort te zetten in de Eredivisie. Op 37-jarige leeftijd is Amrabat transfervrij en heeft hij laten doorschemeren dat een terugkeer naar zijn geboorteland hoog op zijn verlanglijstje staat.

Met zijn rijke ervaring en kwaliteiten zou Amrabat een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor menig Eredivisieclub. De vleugelspeler heeft in het verleden zijn kunsten vertoond bij clubs als PSV, VVV-Venlo en FC Utrecht, en zou met zijn ervaring en leiderschap een belangrijke rol kunnen spelen binnen een team in de Nederlandse competitie.

Hoewel er nog geen concrete aanbiedingen op tafel liggen, lijkt Amrabat vastberaden om zijn terugkeer naar Nederland te realiseren. De Eredivisie-fans kunnen mogelijk binnenkort dus weer genieten van de acties en doelpunten van deze ervaren rot in het vak. Het is afwachten welke club de hand weet te leggen op de diensten van Nordin Amrabat en hoe zijn terugkeer naar Nederland uiteindelijk vorm zal krijgen.