×
Home Nieuws Livescore

Ajax lonkt naar Eriksen: Manchester United gooit roet?

Ajax lonkt naar Eriksen: Manchester United gooit roet?
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 12:48 uur

Ajax staat deze zomer mogelijk voor een sensationele terugkeer van Christian Eriksen. De 32-jarige Deense middenvelder, die momenteel bij Inter Milan speelt, zou volgens berichten van The Sun openstaan voor een hereniging met zijn voormalige club. De kans op deze transfer lijkt reëel, maar er is één belangrijke factor die roet in het eten kan gooien: de keuze van Manchester United voor een nieuwe manager.

Eriksen, die eerder van 2010 tot 2013 en van 2013 tot 2020 voor Ajax speelde, geniet nog altijd een warme band met de club en de fans. Zijn technische kwaliteiten en ervaring zouden een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Erik ten Hag. De Deen heeft bij Inter Milan niet altijd een vaste basisplaats en een transfer naar Ajax zou hem meer speeltijd en mogelijkheden bieden om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Hoewel Eriksen open lijkt te staan voor een terugkeer naar Amsterdam, is de situatie nog niet helemaal zeker. De beslissing van Manchester United om een nieuwe manager aan te stellen kan de plannen van Ajax doorkruisen. Als de Engelse club besluit om Eriksen aan te trekken, zou dat betekenen dat de Deen niet terugkeert naar Nederland. Het is dus nog even afwachten hoe deze transferperiode zich zal ontvouwen en of Ajax daadwerkelijk de kans krijgt om Eriksen weer in de armen te sluiten.