×
Home Nieuws Livescore

Excelsior-aanvaller Lamprou gevloerd door gefrustreerde Bart van Hintum

Excelsior-aanvaller Lamprou gevloerd door gefrustreerde Bart van Hintum
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 12:32 uur

Excelsior-aanvaller Lazaros Lamprou had een briljante actie in gedachten tijdens de wedstrijd tegen ADO Den Haag, geïnspireerd door de legendarische 7-1 overwinning. Echter, zijn plannen werden ruw verstoord door een gefrustreerde Bart van Hintum. De verdediger van ADO Den Haag kon de actie van Lamprou niet waarderen en besloot hard in te grijpen. Dit resulteerde in een harde overtreding die Lamprou tegen de grond deed smakken en Van Hintum een rode kaart opleverde.

De actie van Van Hintum zorgde voor opschudding op het veld en bij de supporters. De rode kaart betekende dat ADO Den Haag verder moest met tien man, terwijl Excelsior een numerieke meerderheid kreeg. De scheidsrechter had geen andere keuze dan de verdediger van het veld te sturen vanwege zijn onbesuisde actie.

Lamprou, die al bezig was met een indrukwekkende wedstrijd, moest na de harde overtreding behandeld worden door de medische staf. Gelukkig kon de Griekse aanvaller uiteindelijk zijn weg vervolgen op het veld, zij het met wat blauwe plekken en schrammen als herinnering aan de onfortuinlijke botsing met Van Hintum. De rode kaart en het incident zullen ongetwijfeld nog lang napraten worden in de voetbalwereld.