×
Home Livescore

Jonny Evans steunt Erik ten Hag na FA Cup winst.

Jonny Evans steunt Erik ten Hag na FA Cup winst.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 12:24 uur

Na de overwinning van Manchester United in de FA Cup-finale tegen Manchester City heeft routinier Jonny Evans zijn steun uitgesproken voor manager Erik ten Hag. De 36-jarige verdediger, die een belangrijke rol speelde in de triomf van zijn team, hoopt dat de Nederlandse coach de kans krijgt om aan te blijven op Old Trafford. Evans, die zelf al jarenlang een vaste waarde is bij de club, prijst de tactische aanpak en het leiderschap van Ten Hag.

De steun van Evans komt op een cruciaal moment voor Ten Hag, wiens toekomst bij Manchester United onzeker was na een wisselvallig seizoen. De FA Cup-overwinning heeft echter voor een positieve wending gezorgd en spelers zoals Evans zijn ervan overtuigd dat Ten Hag de juiste man is om de club naar succes te leiden. De verdediger benadrukt het belang van stabiliteit en vertrouwen in het team en gelooft dat Ten Hag de juiste visie heeft om Manchester United weer naar de top te brengen.

Met zijn ervaring en leiderschap in de kleedkamer is Jonny Evans een belangrijke stem binnen de club en zijn steun voor Erik ten Hag zal zeker gewicht in de schaal leggen bij de beslissing over de toekomst van de manager. De fans van Manchester United zullen ongetwijfeld ook blij zijn met de woorden van Evans en hopen dat de clubleiding luistert naar de wens van de spelers. De komende weken zullen cruciaal zijn voor Ten Hag en zijn positie bij de club, maar met de steun van spelers zoals Evans lijkt zijn toekomst bij Manchester United steeds rooskleuriger te worden.