×
Home Nieuws Livescore

Sofyan Amrabat prijst Erik ten Hag na FA Cup-zege

Sofyan Amrabat prijst Erik ten Hag na FA Cup-zege
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 10:48 uur

Na de indrukwekkende overwinning van Manchester United op Manchester City in de FA Cup, heeft Sofyan Amrabat zijn bewondering uitgesproken voor Erik ten Hag. De toekomst van zowel de manager als de middenvelder blijft echter onzeker. De Engelse media zijn vol lof over de prestaties van 'het schild' tijdens de wedstrijd.

Amrabat, die zelf ook een belangrijke rol speelde in de wedstrijd, prees de tactische aanpak en leiderschap van Ten Hag. De manager wordt al enige tijd in verband gebracht met verschillende topclubs en zijn toekomst bij Manchester United blijft daarom onzeker. Ook Amrabat zelf wordt genoemd in transfergeruchten, wat de onzekerheid over zijn verblijf bij de club vergroot.

De Engelse media hebben 'het schild', zoals Manchester United ook wel genoemd wordt, geprezen om hun sterke optreden tegen stadsgenoot Manchester City. De overwinning heeft de club weer hoop gegeven op succes in zowel de FA Cup als in de competitie. De lovende woorden van Amrabat over Ten Hag en de algehele prestatie van het team hebben de fans en analisten enthousiast gemaakt over wat de toekomst kan brengen voor Manchester United.