×
Home Livescore

Ryan Babel vol vertrouwen in Francesco Farioli bij Ajax

Ryan Babel vol vertrouwen in Francesco Farioli bij Ajax
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 09:48 uur

Ajax-aanvaller Ryan Babel kijkt reikhalzend uit naar de samenwerking met Francesco Farioli bij de Amsterdamse club. De voormalige Ajacied heeft hoge verwachtingen van de Italiaanse trainer, die hij maar liefst vier keer tegenkwam toen Farioli werkzaam was bij Galatasaray. De Italiaan heeft eerder ervaring opgedaan in de Turkse competitie als hoofdcoach van zowel Fatih Karagümrük als Alanyaspor.

Babel, die zelf een rijke voetbalcarrière heeft met clubs als Liverpool en Besiktas, is onder de indruk van Farioli's tactische kennis en aanpak. De aanvaller gelooft dat de ervaring van de Italiaanse trainer een waardevolle toevoeging zal zijn voor het team van Ajax, dat momenteel strijdt om de titel in de Eredivisie en ook actief is in de UEFA Champions League.

Met Farioli aan boord hoopt Babel dat Ajax nog sterker zal worden en dat de Italiaanse invloed een positieve impact zal hebben op het spel van de ploeg. De samenwerking tussen de ervaren aanvaller en de talentvolle trainer belooft interessante ontwikkelingen voor de club uit Amsterdam, die altijd streeft naar succes en dominantie in zowel nationale als internationale competities.