×
Home Nieuws Livescore

Transferbom! Erik ten Hag bevestigt komst Reguilón naar Manchester United, maar zwijgt over Amrabat

Transferbom! Erik ten Hag bevestigt komst Reguilón naar Manchester United, maar zwijgt over Amrabat
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 17:32 uur

In een verrassende wending heeft Erik ten Hag, de Nederlandse manager van Manchester United, bevestigd dat Sergio Reguilón binnenkort de overstap zal maken naar de Engelse club. De talentvolle linksback zal gehuurd worden van Tottenham Hotspur en is zelfs al gespot op het trainingsveld bij The Red Devils. Echter, over de mogelijke transfer van Sofyan Amrabat blijft Ten Hag opvallend stil.

Op Deadline Day is United vastberaden om zich te versterken met Reguilón, mede door blessures van Luke Shaw en Tyrell Malacia. Ten Hag heeft bevestigd dat de Spanjaard spoedig gepresenteerd zal worden. "Hij is hier al, hij heeft al met ons meegetraind", onthult de Nederlandse manager tijdens zijn persconferentie.

Daarnaast lijkt de nummer drie van het vorige Premier League-seizoen ook serieus werk te maken van Sofyan Amrabat. Echter, Ten Hag houdt zijn lippen stijf op elkaar als het gaat om de middenvelder die hij nog kent van FC Utrecht. "Ik kan niets zeggen over of hij een verschilmaker zou zijn voor ons. Ik weet niet of hij gaat tekenen. Zodra we nieuws hebben, zullen we dit uiteraard melden."

Op Deadline Day kwam het nieuws naar buiten dat United eindelijk een akkoord heeft bereikt over de transfer van Amrabat. De middenvelder is momenteel onderweg naar Manchester om de laatste details van de transfer af te ronden.