×
Home Nieuws Livescore

Toni Kroos ontroerd door afscheid Real Madrid-fans.

Toni Kroos ontroerd door afscheid Real Madrid-fans.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 09:08 uur

Toni Kroos heeft op zaterdag op ontroerende wijze afscheid genomen van de Real Madrid-supporters. De 34-jarige middenvelder werd diep geraakt toen hij zijn gezin langs de zijlijn van het Estadio Santiago Bernabéu zag staan. Het moment bracht een golf van emoties teweeg bij Kroos, die jarenlang een belangrijke spil was in het team van de Koninklijke.

Met tranen in zijn ogen zwaaide Kroos naar de fans en bedankte hen voor hun onvoorwaardelijke steun gedurende zijn tijd bij de club. De Duitse international speelde in totaal 309 wedstrijden voor Real Madrid en won talloze prijzen, waaronder vier Champions League-titels. Zijn vertrek markeert het einde van een tijdperk voor zowel Kroos als de club.

De supporters lieten Kroos weten hoezeer ze hem zullen missen door luidkeels zijn naam te scanderen en spandoeken op te houden als eerbetoon aan zijn tijd bij Real Madrid. Kroos, die bekend staat om zijn elegante speelstijl en precisie op het veld, zal nu een nieuw hoofdstuk in zijn carrière beginnen, maar zal altijd herinnerd worden als een van de groten van Real Madrid.