×
Home Livescore

Manchester United wacht met beslissing over Erik ten Hag

Manchester United wacht met beslissing over Erik ten Hag
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 25 mei 2024 23:48 uur

Manchester United houdt de voetbalwereld in spanning over de toekomst van Erik ten Hag. Volgens The Athletic heeft de clubleiding van The Red Devils nog geen definitieve beslissing genomen over de positie van de Nederlandse trainer. Voordat er een knoop wordt doorgehakt, zal er eerst een grondige analyse van het afgelopen seizoen worden gemaakt.

Ten Hag, die momenteel nog aan het roer staat bij Ajax, wordt al enige tijd in verband gebracht met een mogelijke overstap naar de Engelse topclub. Zijn succesvolle werk in Amsterdam heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese grootmachten, waaronder Manchester United. De fans van de club zijn verdeeld over de mogelijke komst van Ten Hag, maar de definitieve beslissing ligt voorlopig nog in handen van de clubleiding.

De komende periode zal cruciaal zijn voor zowel Manchester United als Erik ten Hag. Terwijl de club zich voorbereidt op een grondige evaluatie van het afgelopen seizoen, zal de Nederlandse trainer ongetwijfeld in spanning afwachten wat de toekomst voor hem in petto heeft. Wordt vervolgd...