×
Home Livescore

Dessers' droom op eerste prijs met Rangers verstoord.

Dessers' droom op eerste prijs met Rangers verstoord.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 25 mei 2024 20:48 uur

De Nederlandse spits Cyriel Dessers zal geduld moeten hebben voordat hij zijn eerste trofee met Rangers in handen kan houden. Afgelopen weekend leed het team onder leiding van coach Marcel Jansen een pijnlijke nederlaag in de finale van de Schotse beker tegen Aberdeen. De tegenstander wist in de laatste minuut van de reguliere speeltijd het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren, waardoor Rangers met lege handen achterbleef.

Dessers, die in de winterse transferperiode werd aangetrokken door Rangers vanwege zijn doelpuntenproductie, kon in de finale niet beslissend zijn voor zijn team. Ondanks zijn inzet en harde werk slaagde de aanvaller er niet in om het tij te keren voor Rangers, dat teleurgesteld moest toezien hoe Aberdeen er met de beker vandoor ging.

De nederlaag in de bekerfinale zal ongetwijfeld een harde klap zijn voor Dessers en zijn teamgenoten, die gehoopt hadden op een succesvolle afsluiting van het seizoen. Met nog enkele belangrijke wedstrijden voor de boeg in de competitie zullen Dessers en Rangers alles op alles moeten zetten om alsnog een prijs te pakken en het seizoen op een positieve noot af te sluiten.