×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord geïnteresseerd in Argentijnse spits Julián Carranza

Feyenoord geïnteresseerd in Argentijnse spits Julián Carranza
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 25 mei 2024 19:32 uur

Een Nederlandse topclub uit Rotterdam heeft interesse getoond in een talentvolle spits uit Argentinië, zo meldt een betrouwbare bron. De club heeft zijn zinnen gezet op Julián Carranza, die wordt gezien als een veelbelovende aanvaller met een vergelijkbare speelstijl als een bekende voetballer uit zijn land. De scouts van de club zijn onder de indruk van Carranza's kwaliteiten en overwegen om in de aankomende transferperiode een bod uit te brengen.

Carranza, die momenteel actief is bij een club in zijn thuisland, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs vanwege zijn doelpuntenproductie en technische vaardigheden. Feyenoord lijkt echter de beste papieren te hebben om de jonge spits binnen te halen, gezien de vergelijking die wordt gemaakt met een van hun huidige spelers. De club hoopt met de komst van Carranza hun aanval te versterken en meer diepgang te creëren in het team.

Hoewel er nog geen concrete onderhandelingen hebben plaatsgevonden, wordt er verwacht dat Feyenoord in de komende maanden stappen zal ondernemen om Carranza naar Nederland te halen. De supporters van de club zijn enthousiast over de mogelijke komst van de Argentijnse spits en kijken reikhalzend uit naar de ontwikkelingen rondom deze transfer. Met Carranza in de gelederen hoopt Feyenoord volgend seizoen weer mee te kunnen strijden om de prijzen in zowel de nationale competitie als internationale toernooien.