×
Home Livescore

Youri Mulder sceptisch over toekomst Ten Hag bij United

Youri Mulder sceptisch over toekomst Ten Hag bij United
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 25 mei 2024 19:08 uur

Voormalig voetballer en analist Youri Mulder heeft zijn twijfels geuit over de toekomst van Erik ten Hag bij Manchester United, ondanks de recente overwinning van de FA Cup. Tijdens een interview met Ziggo Sport deelde Mulder zijn observaties over een vermeend moment van berusting bij Ten Hag na de wedstrijd. Mulder benadrukte dat het winnen van de FA Cup niet per se garant staat voor het behoud van zijn positie als hoofdcoach van de Engelse club.

Mulder, die bekend staat om zijn scherpe analyses, wees op de complexiteit van het trainerschap in het topvoetbal en de hoge verwachtingen die gepaard gaan met een club als Manchester United. Hij suggereerde dat Ten Hag mogelijk meer nodig heeft dan alleen een bekerwinst om zijn positie veilig te stellen, gezien de wisselvallige prestaties van het team gedurende het seizoen.

De voormalige spits benadrukte echter dat zijn opmerkingen niet bedoeld waren als kritiek op Ten Hag, maar eerder als een realistische kijk op de uitdagende omgeving van het internationale voetbal. Mulder sprak zijn respect uit voor de prestaties van de Nederlandse coach, maar benadrukte tegelijkertijd het belang van consistente resultaten op lange termijn voor het behoud van een positie bij een topclub als Manchester United.