×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona aast op Thiago Alcántara en Spaanse versterking.

FC Barcelona aast op Thiago Alcántara en Spaanse versterking.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 25 mei 2024 15:48 uur

Een grote Europese voetbalclub uit Catalonië heeft plannen om een aantal bekende spelers terug te halen naar hun gelederen. Volgens bronnen van het Spaanse AS heeft FC Barcelona interesse getoond in het terughalen van Thiago Alcántara naar de club. Naast Alcántara zouden ook de Spanjaarden Marc Bartra en Javier Martínez op het verlanglijstje van de club staan.

De geruchten over de mogelijke terugkeer van Alcántara naar Barcelona hebben de voetbalwereld in rep en roer gezet. De middenvelder, die momenteel bij Bayern München speelt, heeft in het verleden al voor Barcelona gespeeld en wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het team. Ook de verdediger Bartra en middenvelder Martínez worden gezien als potentiële versterkingen voor de club.

FC Barcelona heeft nog niet officieel gereageerd op de geruchten, maar volgens bronnen binnen de club zijn de gesprekken met de spelers al gaande. Het is nog onduidelijk of de transfers daadwerkelijk zullen plaatsvinden, maar de fans van Barcelona hopen op een succesvolle terugkeer van deze voormalige spelers naar Catalonië.