×
Home Livescore

Kompany naar Bayern: Megadeal met Burnley voor trainerschap

Kompany naar Bayern: Megadeal met Burnley voor trainerschap
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 25 mei 2024 13:08 uur

Een verrassende wending in de voetbalwereld heeft vandaag plaatsgevonden, aangezien Vincent Kompany naar verluidt de nieuwe hoofdtrainer wordt van Bayern München. Dit opmerkelijke nieuws is naar buiten gebracht door zowel transferexpert Fabrizio Romano als Sky Sport-journalist Florian Plettenberg. De Duitse topclub heeft naar verluidt een aanzienlijke afkoopsom betaald aan Burnley om de Belgische voetballegende binnen te halen.

Kompany, die eerder succesvol was als speler en coach bij Anderlecht, lijkt nu een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een van de grootste clubs in Europa. Zijn benoeming tot hoofdtrainer van Bayern München komt voor velen als een verrassing, maar insiders suggereren dat de clubleiding overtuigd is van zijn kwaliteiten en visie op het spel.

Met zijn ervaring als voormalig aanvoerder van Manchester City en zijn leiderschapskwaliteiten op en naast het veld, wordt Kompany gezien als een veelbelovende toevoeging aan de technische staf van Bayern München. De fans van de club zullen ongetwijfeld uitkijken naar wat de Belgische voetbalgrootheid kan bereiken met het team in de komende seizoenen.