×
Home Nieuws Livescore

Noa Lang teleurgesteld: geen EK-selectie door blessures.

Noa Lang teleurgesteld: geen EK-selectie door blessures.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 25 mei 2024 12:24 uur

De teleurstelling is groot voor de jonge en getalenteerde voetballer Noa Lang, die met pijn in het hart moet accepteren dat hij deze zomer niet het Oranje-shirt zal dragen op het EK in Duitsland. De vleugelaanvaller van PSV heeft een zwaar seizoen achter de rug, waarin hij werd geplaagd door een hardnekkige hamstringblessure en ook nog eens werd getroffen door de ziekte van Pfeiffer. Deze tegenslagen hebben ervoor gezorgd dat bondscoach Ronald Koeman hem niet heeft opgenomen in de voorselectie voor het grote toernooi.

Lang, die bekend staat om zijn zelfverzekerde spel en doelgerichtheid, had gehoopt zijn kunsten te kunnen vertonen op het internationale podium. Zijn afwezigheid op het EK zal een bittere pil zijn voor de jonge speler, die er alles aan heeft gedaan om fit te geraken voor het toernooi. Ondanks zijn inzet en doorzettingsvermogen heeft het noodlot anders beslist en zal hij vanaf de zijlijn moeten toekijken hoe zijn teamgenoten strijden om de Europese titel.

Voor Noa Lang is het nu zaak om zich te richten op zijn herstel en terugkeer op het veld. Met de juiste begeleiding en een gedisciplineerd revalidatieproces hoopt de talentvolle voetballer snel weer in topvorm te zijn en zijn plek in het Nederlands elftal te heroveren. De weg naar succes kent vele hobbels, maar Noa Lang is vastberaden om sterker terug te komen en zijn droom om voor Oranje uit te komen alsnog te verwezenlijken.