×
Home Livescore

Transferbom: Ajax haalt verrassende versterking binnen, fans in extase!

Transferbom: Ajax haalt verrassende versterking binnen, fans in extase!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 16:56 uur

Groot nieuws uit de voetbalwereld: Ajax heeft een onverwachte versterking binnengehaald in de vorm van Borna Sosa. Volgens de bekende journalist Fabrizio Romano, die altijd op de hoogte is van de laatste transfers, is de linksback van VfB Stuttgart al onderweg naar Amsterdam. Een verrassende wending in de transferperiode!

Ajax en Stuttgart hebben mondeling overeenstemming bereikt over de transfer van Sosa. Hij zal vrijdagmiddag of -avond zijn medische keuring ondergaan en daarna zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract bij de Amsterdamse club. De exacte transfersom is nog niet bekend, maar Ajax heeft er in ieder geval alles aan gedaan om deze talentvolle Kroaat binnen te halen.

Opvallend genoeg komt Sosa uit het netwerk van technisch directeur Sven Mislintat, die eerder bij Stuttgart heeft gewerkt. Het lijkt erop dat Mislintat zijn connecties goed heeft benut om deze deal rond te krijgen. Bovendien zal Sosa in Amsterdam twee landgenoten tegenkomen, namelijk Josip Sutalo en Jakov Medic, die deze zomer ook al bij Ajax hebben getekend.

De komst van Sosa zal ongetwijfeld voor veel opwinding zorgen bij de Ajax-fans. Met zijn kwaliteiten als linksback kan hij een waardevolle toevoeging zijn aan het team. We zijn benieuwd naar zijn prestaties in het Ajax-shirt en wensen hem veel succes in zijn nieuwe avontuur bij de Nederlandse topclub.

Meer informatie volgt spoedig...