×
Home Nieuws Livescore

PSV blijft hopen op Dest-deal met Barcelona. Jeugdigen verlengen.

PSV blijft hopen op Dest-deal met Barcelona. Jeugdigen verlengen.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 25 mei 2024 10:48 uur

In de wandelgangen van de voetbalwereld gonst het van de geruchten over een mogelijke deal tussen PSV en FC Barcelona omtrent de talentvolle Sergiño Dest. De Eindhovenaren lijken vastberaden om tot een overeenkomst te komen met de Catalaanse grootmacht, in de hoop de jonge verdediger aan hun selectie toe te voegen. De gesprekken tussen de clubs zijn nog in volle gang, maar de ambities van PSV om Dest binnen te halen zijn onmiskenbaar groot.

Naast de interesse in Dest, heeft PSV ook plannen om de banden met twee van hun eigen jeugdproducten te versterken. Jordan Teze en Armando Obispo, beiden afkomstig uit de jeugdopleiding van de Eredivisie-kampioen, staan hoog op het verlanglijstje van de clubleiding. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV graag wil doorpakken met deze talentvolle spelers en hen een prominente rol wil geven in het eerste elftal.

De supporters van PSV kijken reikhalzend uit naar de ontwikkelingen rondom Dest, Teze en Obispo. De club lijkt vastbesloten om te investeren in zowel gevestigde namen als opkomende talenten, met als doel om competitief te blijven op zowel nationaal als internationaal niveau. De komende periode belooft dan ook spannend te worden voor de fans van de Eindhovense club, die hopen op succesvolle deals en een rooskleurige toekomst voor hun geliefde team.