×
Home Nieuws Livescore

Bayern München: Tuchel nieuwe manager Manchester United, Ten Hag teleurgesteld

Bayern München: Tuchel nieuwe manager Manchester United, Ten Hag teleurgesteld
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 25 mei 2024 09:48 uur

In een verrassende wending in de voetbalwereld heeft Thomas Tuchel naar verluidt zijn zinnen gezet op de positie van de nieuwe manager van Manchester United. Volgens bronnen binnen Bayern München, geciteerd door de Duitse krant BILD, is Tuchel ervan overtuigd dat hij de leiding over de Engelse club op zich zal nemen. Deze ontwikkeling zou echter als een tegenvaller kunnen worden gezien voor Erik ten Hag, wiens kansen op de positie hierdoor mogelijk verkleind worden.

De geruchten over Tuchel's mogelijke overstap naar Manchester United hebben de voetbalwereld in rep en roer gezet. De Duitse coach, die momenteel succesvol is bij Chelsea, lijkt vastbesloten om zijn carrière voort te zetten bij een van de grootste clubs ter wereld. Dit nieuws komt als een verrassing voor velen, vooral gezien de recente successen van Tuchel met Chelsea.

Voor Erik ten Hag, die lange tijd werd beschouwd als een topkandidaat voor de positie bij Manchester United, zou de mogelijke aanstelling van Tuchel een teleurstelling kunnen zijn. De Nederlandse coach, die momenteel aan het roer staat bij Ajax, had gehoopt op de kans om zijn talenten te laten zien in de Engelse Premier League. Het is echter nog niet duidelijk hoe deze ontwikkeling zijn toekomstplannen zou kunnen beïnvloeden.